Telefon

Zamówienia telefoniczne: 

(+48) 730 015 194 (pon-sob 7:00-15:00). Nie znalazłeś tego czego szukasz? Skontaktuj się z nami.

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (+48) 730 015 194 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

CELIKO CIASTO BISZKOPTOWE BEZGLUTENOWE 200 G 5900038001046

EAN: 5900038001046
Nazwa wariantu
Celiko Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Celiko Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200 g 5900038001046

5,05
Cena za kg: 25,25
200 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

BEZGLUTENOWA BUŁKA TARTA BEZ SKROBI PSZENNEJ  350 G.
BEZGLUTENOWA BUŁKA TARTA BEZ SKROBI PSZENNEJ 350 G.
11,59 zł Cena za kg: 33,11
Mr. Ming Makaron ryżowy nitki 200 g
MR. MING MAKARON RYŻOWY NITKI 200 G
5,35 zł 7,69 zł Cena za kg: 26,75
Przekąska owocowa jabłko-borówka bez dodatku cukru 30 g Bob Snail
PRZEKĄSKA OWOCOWA JABŁKO-BORÓWKA BEZ DODATKU CUKRU 30 G BOB SNAIL
4,49 zł Cena za kg: 149,67
Celiko Ciasto bezglutenowe drożdżowe 200 g
CELIKO CIASTO BEZGLUTENOWE DROŻDŻOWE 200 G
4,77 zł Cena za kg: 23,85
BEZGLUTEN KASZA JAGLANA B/G 400 G
BEZGLUTEN KASZA JAGLANA B/G 400 G
10,21 zł Cena za kg: 25,53
ROŻKI DO LODÓW BEZGLUTENOWE SŁODKIE 85G
ROŻKI DO LODÓW BEZGLUTENOWE SŁODKIE 85G
12,65 zł
EcoMil Napój migdałowy 1 l
ECOMIL NAPÓJ MIGDAŁOWY 1 L
15,33 zł Cena za l: 15,33
Balviten Makaron nitka gruba 250 g
BALVITEN MAKARON NITKA GRUBA 250 G
12,07 zł Cena za kg: 48,28
Baton liofilizowany jabłko, marakuja 9 g Bezglutenowy FRUPP
BATON LIOFILIZOWANY JABŁKO, MARAKUJA 9 G BEZGLUTENOWY FRUPP
2,88 zł

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Ciasto
Wariant
biszkoptowe bezglutenowe

Zalecenia dla alergików

Gluten
Nie zawiera
Mleko
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
208
Wymagana szerokość na półce
158
Wymagana głębokość na półce
34

Cechy

+ inspirujący przepis
produkt polski

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
200

Wartości odżywcze

w 100 g koncentratu
Wartość energetyczna
1526 kJ/3645 kcal
Tłuszcz
0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,0 g
Węglowodany
89 g
w tym cukry
32 g
Białko
0 g
Sól
0,01 g

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Rozmiar opakowania

200

Przepisy

Składniki na biszkopt: 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego, 50 g cukru (1/4 szklanki), 3 jaja, 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Celiko. Wykonanie biszkoptu: 1. Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z cukrem. Następnie kolejno dodawać po jednym żółtku stale ubijając. 2. W miseczce wymieszać koncentrat z proszkiem do pieczenia, a następnie gotową mieszankę przesiać do naczynia z ubitą masą jajeczną. Delikatnie wymieszać na jednolitą masę. 3. Ciasto przełożyć do formy wyłożonej pergaminem lub natłuszczonej blachy posypanej bezglutenową bułką tartą. 4. Piec w piekarniku w temp. 180°C przez ok. 30 minut. Po wyjęciu z piekarnika poczekać, aż przestygnie. Następnie do biszkoptu dodać ulubione dodatki. Składniki na babeczki z owocami: 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego, 3 jaja, 75 g cukru, 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Celiko, szczypta soli, 75 ml oleju lub roztopionego masła, 200 g czereśni, wiśni lub jagód (owoce przed użyciem obtoczyć w mące ziemniaczanej), 1 łyżka cukru pudru do posypania. Wykonanie babeczek z owocami: 1. Białka jaja ubić ze szczyptą soli i z cukrem na sztywną pianę. Dodawać po jednym żółtku i ubijać dalej. 2. Następnie dodawać na przemian koncentrat ciasta biszkoptowego wymieszany z proszkiem do pieczenia oraz olej. Foremki do babeczek wypełnić masą. 3. Do każdej foremki włożyć obtoczone w mące ziemniaczanej owoce. 4. Piec w temperaturze 180°C przez ok. 20 min. Gotowe babeczki posypać cukrem pudrem lub polać lukrem. Więcej przepisów na stronie www.celiko.com.pl, zakładka Przepisy.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku - do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.

Adres zwrotny

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. +48 (61) 871 27 00 e-mail: celiko@celiko.com.pl www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

618712700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
208
Szerokość
158
Głębokość
34

Waga

Waga brutto
214

Składniki

skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
cukier

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Znak przekreślonego kłosa - PL-064-025

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem