Telefon

Zamówienia telefoniczne: 

(+48) 730 015 194 (pon-pt 7-15, sob. 7-15). Nie znalazłeś tego czego szukasz? Skontaktuj się z nami.

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (+48) 730 015 194 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

DIAMANT CUKIER ŻELUJĄCY 1:1 1 KG 5907069000048

EAN: 5907069000048
Nazwa wariantu
Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg (1)
Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg (2)
Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg (1)
Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Diamant Cukier żelujący 1:1 1 kg 5907069000048

7,98
Cena za kg: 7,98
1 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

NaturAvena Erytrytol 250 g
NATURAVENA ERYTRYTOL 250 G
13,99 zł Cena za kg: 55,96
Kupiec Cukier puder 400 g
KUPIEC CUKIER PUDER 400 G
5,99 zł Cena za kg: 14,98
Sante Golden Granulated Cukier trzcinowy złocisty nierafinowany 1 kg
SANTE GOLDEN GRANULATED CUKIER TRZCINOWY ZŁOCISTY NIERAFINOWANY 1 KG
13,95 zł Cena za kg: 13,95
Gold Pack Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny 1 kg
GOLD PACK CUKIER TRZCINOWY DEMERARA NIERAFINOWANY DROBNY 1 KG
12,89 zł Cena za kg: 12,89
Stewia 10x słodsza słodzik Biolife 100 g
STEWIA 10X SŁODSZA SŁODZIK BIOLIFE 100 G
16,39 zł
Erytrytol 250g Bio Life
ERYTRYTOL 250G BIO LIFE
9,99 zł Cena za kg: 39,96
Intenson Ksylitol 500 g
INTENSON KSYLITOL 500 G
21,49 zł Cena za kg: 42,98
Zielony listek Ksylitol 500 g
ZIELONY LISTEK KSYLITOL 500 G
29,99 zł Cena za kg: 59,98
Zielony listek Ksylitol cukier brzozowy 250 g
ZIELONY LISTEK KSYLITOL CUKIER BRZOZOWY 250 G
19,99 zł Cena za kg: 79,96
Cukier trzcinowy BIO 1 kg EkoWital
CUKIER TRZCINOWY BIO 1 KG EKOWITAL
20,99 zł

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier żelujący
Wariant
1:1

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
178
Wymagana szerokość na półce
96
Wymagana głębokość na półce
77

Cechy

prosty sposób na konfitury
1 kg owoców na 1 kg cukru żelującego
krótkie gotowanie
oszczędność energii
zawiera pektynę

Dodatkowe informacje

Dołącz do nas na: www.facebook.com/slodkielaczy

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
1

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1694 kJ/398 kcal
Tłuszcz
0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,2 g
Węglowodany
98 g
w tym cukry
98 g
Białko
0 g
Sól
0,02 g

Rozmiar opakowania

1

Przepisy

Przepis podstawowy 1. Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. 2. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców i dokładnie rozdrobnić. 3. Masę owocową połączyć z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając, a następnie gotować przez 4 minuty nie przerywając mieszania. 4. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć (użyć zamknięcia typu Twist -off). nie należy używać innego typu zamknięcia. Konfitury z kawałkami owoców Owoce umyć, obrać, usunąć pestki lub szypułki. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców, rozdrobnić na kawałki. Rozdrobnione owoce zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1 i pozostawić w przykrytym naczyniu na 3-4 godziny. Następnie doprowadzić do wrzenia i ciągle mieszając gotować przez 4 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Galaretki 3/4 litra zimnego soku z owoców zmieszać z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty, nie przerywając mieszania. (Uwaga: sok porzeczkowy, jabłkowy i agrestowy gotować 1 minutę). Gorącą galaretką napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Ważne wskazówki Najlepsze przetwory uzyskuje się ze świeżych owoców. Każdorazowo gotować tylko 1 kg przygotowanych owoców z 1 kg cukru żelującego Diamant 1:1. Garnek napełniać tylko do połowy. Udanych przetworów!

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier żelujący 1:1.

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis Konsumencki: tel. +48 61 866 5061 www.diamant.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

+48 61 866 5061

Jednostka (tekst opisowy)

kg

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Kilogramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
178
Szerokość
96
Głębokość
77

Waga

Waga brutto
1004

Składniki

cukier
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancja żelująca: pektyna
olej roślinny (palmowy/kokosowy)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem