Telefon

Infolinia i zamówienia telefoniczne 48 730 015 194 (pon-sob 7:00-15:00)          Nie znalazłeś tego czego szukasz?   Skontaktuj się z nami:    mail: info@leclerc.biz.pl       tel. 48 730 015 194 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (+48) 730 015 194 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

DR. OETKER KREM DO TORTÓW I CIAST SMAK WANILIOWY 120 G 5900437013206

EAN: 5900437013206
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g (1)
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g (2)
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g (1)
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak waniliowy 120 g 5900437013206

3,78
Cena za kg: 31,50
0.12 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Śmietan-fix 9 g
DR. OETKER ŚMIETAN-FIX 9 G
1,08 zł Cena za kg: 108,00
Dr. Oetker Ze świata natury Ekstrakt naturalny wanilia Bourbon z Madagaskaru 30 ml
DR. OETKER ZE ŚWIATA NATURY EKSTRAKT NATURALNY WANILIA BOURBON Z MADAGASKARU 30 ML
6,80 zł Cena za l: 226,67
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140 g
DR. OETKER KREM DO TORTÓW I CIAST SMAK CZEKOLADOWY 140 G
3,78 zł Cena za kg: 27,00
Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 136 g
DR. OETKER KREM DO KARPATKI 3 MINUTY 136 G
4,24 zł Cena za kg: 30,29
WM proszek do pieczenia 18g
WM PROSZEK DO PIECZENIA 18G
0,39 zł Cena za kg: 19,50
WM soda oczyszczona 80g
WM SODA OCZYSZCZONA 80G
0,85 zł Cena za kg: 10,63
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku kakaowym 460 g
BAKALLAND KAJMAK MASA KRÓWKOWA O SMAKU KAKAOWYM 460 G
10,59 zł Cena za kg: 23,02
Dr. Oetker Masa śmietanowa malinowa 86 g
DR. OETKER MASA ŚMIETANOWA MALINOWA 86 G
2,92 zł Cena za kg: 32,44
Dr. Oetker Pisaki cukrowe 76 g (4 tubki)
DR. OETKER PISAKI CUKROWE 76 G (4 TUBKI)
6,66 zł Cena za kg: 83,25
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460 g
BAKALLAND KAJMAK MASA KRÓWKOWA O SMAKU TRADYCYJNYM 460 G
6,59 zł Cena za kg: 14,33

Opis produktu

Krem waniliowy do tortów i ciast gotowy w 3 minuty, łatwy i szybki sposób przygotowania a przy tym pyszny i zaskakujący efekt: - posiada stabilną, puszystą konsystencję - zawsze się udaje - szlachetny smak i aromat wanilii - do przygotowania na mleku, śmietance bądź maśle - możliwe przygotowanie wersji niskokalorycznej - do dekorowania i przekładania ciast i deserów

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Krem do tortów i ciast
Wariant
smak waniliowy

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Zawiera

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
186
Wymagana szerokość na półce
138
Wymagana głębokość na półce
14

Cechy

gotowy w 3 minuty

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
120

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g
1 porcja = 43 g
(%*)
Energia
1203 kJ
517 kJ
6%
290 kcal
125 kcal
Tłuszcz
22,3 g
9,6 g
14%
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
15,3 g
6,6 g
33%
Węglowodany
18,9 g
8,1 g
3%
w tym Cukry
15,3 g
6,6 g
7%
Białko
3,4 g
1,5 g
3%
Sól
0,12 g
0,05 g
1%
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm.
Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 43 g.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Pozostałe informacje

1 porcja (43 g) zawiera: energia 517 kJ 125 kcal 6%* Energia w 100 g 1203 kJ / 290 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Rozmiar opakowania

120

Rodzaj opakowania

Typ
Zgrzewane

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty.

Przepisy

Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Krem do tortów i ciast smak waniliowy w proszku

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl, www.oetker.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

801100700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
186
Szerokość
138
Głębokość
14

Waga

Waga brutto
127

Składniki

cukier
syrop glukozowy
olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony
skrobia modyfikowana
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
żelatyna
białka MLEKA
stabilizator (fosforany potasu)
aromat
naturalny aromat wanilii bourbon
barwnik (karoteny)
sól

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem