Telefon

Zamówienia telefoniczne: 

(+48) 730 015 194 (pon-pt 7-15, sob. 7-15). Nie znalazłeś tego czego szukasz? Skontaktuj się z nami.

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (+48) 730 015 194 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

TAO TAO SUSZONE GRZYBY MUN 50 G 5901882777712

EAN: 5901882777712
Nazwa wariantu
Tao Tao Suszone grzyby Mun 50 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Tao Tao Suszone grzyby Mun 50 g 5901882777712

5,45
Cena za kg: 109,00
0.05 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Vifon Zupa błyskawiczna z chili pomidor pikantny 70 g
VIFON ZUPA BŁYSKAWICZNA Z CHILI POMIDOR PIKANTNY 70 G
2,79 zł Cena za kg: 39,86
Tao Tao Czarny sos chili 175 ml
TAO TAO CZARNY SOS CHILI 175 ML
9,69 zł Cena za kg: 44,05
House of Asia Ocet ryżowy 150 ml
HOUSE OF ASIA OCET RYŻOWY 150 ML
6,98 zł Cena za l: 46,53
MR.MING KOLBY KUKURYDZY 340G
MR.MING KOLBY KUKURYDZY 340G
5,99 zł 8,39 zł Cena za kg: 17,62
Vifon Prażynki krewetkowe pikantne o smaku curry 100 g
VIFON PRAŻYNKI KREWETKOWE PIKANTNE O SMAKU CURRY 100 G
8,99 zł
Vifon Prażynki krewetkowe pikantne 100 g
VIFON PRAŻYNKI KREWETKOWE PIKANTNE 100 G
8,60 zł Cena za kg: 86,00
Tao Tao Papier ryżowy 50 g
TAO TAO PAPIER RYŻOWY 50 G
2,85 zł Cena za kg: 57,00
SOS CHILI OSTRY SRIRACHA 200ML
SOS CHILI OSTRY SRIRACHA 200ML
5,45 zł 9,70 zł
House of Asia Cukier kokosowy BIO 200 g
HOUSE OF ASIA CUKIER KOKOSOWY BIO 200 G
14,52 zł Cena za kg: 72,60
House of Asia Grzyby słomkowe całe 425 g
HOUSE OF ASIA GRZYBY SŁOMKOWE CAŁE 425 G
9,49 zł Cena za kg: 22,33

Opis produktu

Grzyby Mun to odmiana nadrzewnego grzyba występującego w strefie tropikalnej. Charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem. Idealny dodatek do bigosu, farszu, sosów, zup, sajgonek i innych potraw.

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Suszone grzyby Mun

Instrukcje dotyczące przyrządzenia

Gotować
Od temperatury otoczenia
Grzyby moczyć w gorącej wodzie przez około 15 min, oczyścić. Następnie gotować przez 10 min, odcedzić.

Kraj

Kraj pochodzenia
Chiny

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
236
Wymagana szerokość na półce
126
Wymagana głębokość na półce
42

Adres dystrybutora

TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Lęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00 fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl

Cechy

tylko naturalne składniki

Dodatkowe informacje

Michel Moran Mapa Smaków facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow Kulinarnych inspiracji szukaj na www.TaoTao.pl

Języki na opakowaniu

inne
polski

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
50

Wartości odżywcze

100 g produktu
Wartość energetyczna:
1621 kJ / 386 kcal
Tłuszcz:
0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
0,0 g
Węglowodany:
70,2 g
w tym cukry:
0,0 g
Białko:
4,9 g
Sól:
0,02 g

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Chinach

Rozmiar opakowania

50

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Przygotowanie i stosowanie

Doskonałe do zup grzybowych, bigosu, farszu i sosów.

Przepisy

Bigos z grzybami Mun Tao Tao (dla 4 osób) Składniki: 500 g kiszonej kapusty, 200 g surowej białej kapusty, 300 g kiełbasy, 300 g wędzonego boczku, 300 g wieprzowiny, 1 cebula, 1 marchewka, kilka grzybów Mun Tao Tao, 100 g suszonych śliwek, 500 ml wody, 4 łyżki sosu sojowego Tao Tao, 1 łyżeczka kminku, listki laurowe, ziele angielskie, ziarenka jałowca, sól i pieprz do smaku. Sposób przyrządzania: Boczek, kiełbasę i wieprzowinę kroimy w sporą kostkę. Rozgrzewamy duży garnek o grubym dnie. Wrzucamy boczek i pozwalamy by się wytopił. Dodajemy kiełbasę i wieprzowinę oraz pokrojoną w piórka cebulę. Podsmażamy przez chwilę a następnie dokładamy pokrojoną drobniej kiszoną kapustę, utartą marchew i poszatkowaną białką kapustę. Przykrywamy i gotujemy przez kilka minut. Dolewamy wodę i sos sojowy. Dokładnie mieszamy i doprawiamy solą, pieprzem, zielem angielskim oraz listkami laurowymi, kminkiem i jałowcem. Grzyby Mun zalewamy gorącą wodą i odkładamy na 3 minuty. Po tym czasie grzyby odsączamy, kroimy w paski i dodajemy do bigosu, a wraz z nimi suszone śliwki. Garnek przykrywamy i gotujemy bigos na wolnym ogniu przez około 2 godziny. Podajemy z chlebem lub ziemniakami. Smacznego!

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Suszone grzyby Mun.

Adres zwrotny

TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Lęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00 fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

(+48 58) 692 90 00

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
236
Szerokość
126
Głębokość
42

Waga

Waga brutto
56

Składniki

suszone grzyby Mun (nazwa polska: Uszak gęstowłosy, nazwa łacińska: Auricularia polytricha)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem