Telefon

Zamówienia telefoniczne: 

(+48) 730 015 194 (pon-pt 7-15, sob. 7-15). Nie znalazłeś tego czego szukasz? Skontaktuj się z nami.

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 300
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: (+48) 730 015 194 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

CELIKO CIASTO KRUCHE BEZGLUTENOWE 200 G 5900038001039

EAN: 5900038001039
Nazwa wariantu
Celiko Ciasto kruche bezglutenowe 200 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Celiko Ciasto kruche bezglutenowe 200 g 5900038001039

4,98
Cena za kg: 24,90
0.2 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

WM CIASTECZKA KRUCHE Z KAWALKAMI CZEKOLADY BEZGLUTENOWE 150g
WM CIASTECZKA KRUCHE Z KAWALKAMI CZEKOLADY BEZGLUTENOWE 150G
10,69 zł Cena za kg: 71,27
WM CIASTECZKA BEZGLUTENOWE 6SZT 180g
WM CIASTECZKA BEZGLUTENOWE 6SZT 180G
11,49 zł Cena za kg: 63,83
Bezgluten Chleb zwyczajny 300 g
BEZGLUTEN CHLEB ZWYCZAJNY 300 G
10,99 zł Cena za kg: 36,63
Pektyna do wyrobu domowych przetworów bezglutenowa 24 g
PEKTYNA DO WYROBU DOMOWYCH PRZETWORÓW BEZGLUTENOWA 24 G
5,99 zł Cena za kg: 199,67
KISIEL TRUSKAWKOWY bez glutenu , 40g CELIKO
KISIEL TRUSKAWKOWY BEZ GLUTENU , 40G CELIKO
1,69 zł Cena za kg: 42,25
AMYLON Galaretka o smaku cytrynowym bezglutenowa 40 g Bio
AMYLON GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA 40 G BIO
5,34 zł
Intenson Bezglutenowe musli owsiane + chia 200g
INTENSON BEZGLUTENOWE MUSLI OWSIANE + CHIA 200G
8,39 zł Cena za kg: 41,95
VITASI Napój Kokosowy bezglutenowy 1 l Bio
VITASI NAPÓJ KOKOSOWY BEZGLUTENOWY 1 L BIO
14,69 zł
BEZGLUTEN MAKARON 250G KOLANKA PIPETTE
BEZGLUTEN MAKARON 250G KOLANKA PIPETTE
10,49 zł

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Ciasto
Wariant
kruche bezglutenowe

Zalecenia dla alergików

Gluten
Nie zawiera
Mleko
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
210
Wymagana szerokość na półce
158
Wymagana głębokość na półce
37

Cechy

+ inspirujący przepis
produkt polski

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
200

Wartości odżywcze

w 100 g koncentratu
Wartość energetyczna
1515 kJ / 362 kcal
Tłuszcz
0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,0 g
Węglowodany
87 g
w tym cukry
26 g
Białko
1,7 g
Sól
0,01 g

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Rozmiar opakowania

200

Rodzaj opakowania

Typ
Zgrzewane

Przepisy

Składniki na ciasto kruche z owocami: 1 opakowanie koncentratu ciasta kruchego, 60 g masła, 1 jajo, 1/2 opakowania bezglutenowego cukru wanilinowego Celiko, 2 łyżki mleka lub wody, owoce (wg uznania, np. jabłka, śliwki, rabarbar), szczypta soli. Wykonanie ciasta kruchego z owocami: 1. Zagnieść ciasto z koncentratu ciasta, masła, żółtka i mleka (ilość dodanego mleka zależy od wielkości jaja, dlatego należy je dodawać małymi porcjami). 2. 3/4 gotowego ciasta wyłożyć na natłuszczoną blachę. 3. Położyć cząstki owoców i posypać cukrem wanilinowym. 4. Białko ubić ze szczyptą soli i 1 łyżką cukru na sztywną pianę. Ubitą pianę wyłożyć na owoce. 5. Pozostałą cześć ciasta poskubać i posypać na wierzch ciasta. 6. Piec w temp. 200°C ok. 30 minut. Składniki na ciasteczka: 1 opakowanie koncentratu ciasta kruchego, 2 żółtka, 40 g schłodzonego masła (ok. 1/5 kostki), 2 łyżeczki wody, bezglutenowe czekoladowe kropelki lub płatki lub starta gorzka czekolada. Wykonanie ciasteczek: 1. Koncentrat ciasta kruchego wysypać na stolnicę. Dodać posiekane masło, żółtka i wodę w takiej ilości, aby wszystkie składniki połączyły się w „kulkę". 2. Szybko zagnieść ciasto. Jeśli ciasto będzie bardzo miękkie, to należy je włożyć do lodówki na 30 min. 3. Ciasto wyjąć z lodówki i uformować wałeczek o średnicy ok. 2 cm, a następnie pociąć na plastry grubości ok. 1 cm. 4. Plastry ułożyć na blasze posmarowanej tłuszczem i lekko przycisnąć palcami (rozpłaszczyć). 5. Na wierzch rozłożyć kropelki czekoladowe. 6. Ciasteczka piec w temperaturze 180°C ok. 15 minut. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl, zakładka Przepisy.

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek.

Adres zwrotny

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. +48 (61) 871 27 00 e-mail: celiko@celiko.com.pl www.celiko.com.pl serwis konsumenta serwis@celiko.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

618712700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
210
Szerokość
158
Głębokość
37

Waga

Waga brutto
208

Składniki

skrobia ziemniaczana
cukier
mąka ryżowa
skrobia ziemniaczana modyfikowana
regulator kwasowości: difosforany
substancja spulchniająca: węglany sodu
sól

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Znak przekreślonego kłosa - PL-064-027

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem